Shtëpi pushimi – shtëpi ëndrrash

E projektuar nga Tommie Vilhelmsen, e ndërtuar në Stavanger të Norvegjisë, “Casa Kolonihagen” është ideuar si një shtëpi pushimesh – me qëndrim ditor dhe një shtrat për fjetje.

Projekti pasqyron mënyrën e jetesës skandinave, jo shumë të thjeshtë por as shumë moderne – një jetë të balancuar.

vikend shtepi2

Besoni apo jo, kjo perlë bashkëkohore arkitektonike ka vetëm 24 metra katrorë hapësirë banimi.  Por kjo nuk është çështje shqetësuese për banorët e saj, sepse, pjesën më të madhe të kohës e kalojnë në mjedisin e bukur të gjelbëruar. /NGJYRA.COM/

vikend shtepi9 vikend shtepi8 vikend shtepi7 vikend shtepi6 vikend shtepi5 vikend shtepi4 vikend shtepi3

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply