Shtëpia që reflekton në lumë

Një shtëpi unike dhe fleksibile është projektuar nga arkitekti Mark Dziewulski. Kjo shtëpi vë në shprehje kombinimin e qëndrimit ditor, studios së artit dhe galerisë.

Shtëpia reflektuese siguron një mjedis të qetë dhe intim nga ku mund të përjetohen peizazhet e bukura natyrore.

shtepia reflektuese3

Marrëdhënia ndërmjet natyrës dhe shtëpisë është në qendër të projektimit, ku forma skulpturore e lakuar duket edhe më madhështore përmes pasqyrimit në ujin e lumit.

Muret nga qelqi lejojnë që peizazhi i bukur natyror të depërtojë nga hapësira e jashtme në të brendshmen, duke krijuar një efekt relaksues, ndërsa reflektimi i rrezeve të diellit i jep një pamje spektakolare gjatë tërë ditës. /NGJYRA.COM/

shtepia reflektuese10 shtepia reflektuese6 shtepia reflektuese7 shtepia reflektuese8 shtepia reflektuese5 shtepia reflektuese2 shtepia reflektuese11 shtepia reflektuese4 shtepia reflektuese9

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply