Transformimi i pabesueshëm i shtëpisë së funeraleve

Fasada është pjesë e mahnitshme e shtëpisë – jo vetëm për shkak të dukjes së jashtme të objektit, por, sepse tregon dhe organizimin e brendshëm të tij, si dhe mënyrën e jetesës së personave në atë objekt.

Një objekt që dikur shërbente si shtëpi për funerale, burg, e më vonë edhe si shkollë, tani është kthyer në një “shtëpi fantazmë” – falë punës së skulptorëve Christophe Berdaguer dhe Marie .

Duke përdorur plastikën dhe ngjyrën e bardhë, ata i dhanë një formë ekstravagante dhe e shndërruan në një qendër turistike për vizitorët. /NGJYRA.COM/

fasada5 fasada4 fasada3 fasada2

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply