Nga një hapësirë monotone në një ambient plot gjallëri

Një rinovim madhështor i një apartamenti nën çati, në Noho të New York-ut, është realizuar nga Blesso Properties. Ky rinovim ka arritur të krijojë një hapësirë banimi përplot gjallëri – që dominohet nga gjelbërimi.

Dizajnerët kanë eliminuar labirintet ekzistuese të dhomave të errëta për të krijuar një plan me qasje të lehtë e me hapësira të hapura, duke ofruar komoditet të madh për jetesë në qytet.

cati15

Vëmendje të veçantë u janë kushtuar detajeve, duke përdorur materiale të qëndrueshme.

Hapësira ​​është minimaliste dhe moderne por me ambient të ngrohtë. Ndërsa forma është e thjeshtë dhe e kuptueshme, dhe vjen si rezultat i përdorimit të ngjyrave të lehta dhe teksturës në sipërfaqet e mureve. /NGJYRA.COM/

cati13 cati14 cati12 cati 666 cati 555 cati 444 cati 111 cati 333Blesso Loft Broadway Penthouse Broadway Penthouse, Location: New York, NY, Architect: Andrea Steele cati19

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply