Trazirat në Prishtinë

QKUK ka konfirmuar se si pasojë e përleshjeve mes protestuesve dhe policisë, që u shkaktuan pas ndalimit në polici të ish-liderit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, në Klinikën Emergjente ndihmë mjekësore kanë këruar 15 persona.Prej tyre, 14 të plagosur janë policë, ndërsa 1 qytetar.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply