Veton Surroi

Gjykata Speciale po ndërtohet për të larë gjynahet e së kaluarës dhe thellësia e saj nuk është e tanishme, por e 16 vjetëve të kaluara, ka thënë publicisti dhe shkrimtari Veton Surroi.Ai për këtë ka lënë fajtor mungesën e llogaridhënës, respektimin e ligjit, elitën politike të kriminalizuar.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply