10 dashuriçkat e fshehta të Justin Bieberit

Ai nuk ka bërë emër vetëm me muzikë, por edhe me lidhjet e tij të shumta intime me femrat e famshme. Sigurisht se tashmë e keni kuptuar që bëhet fjalë për Justin Bieber, djaloshin përherë të rrethuar me bukuroshet e famshme dhe seksipile.

Pasi që korri sukses të madh në muzikë, Bieber duket se dëshiron të dëshmohet edhe si një kazanovë i vërtetë. Madje, sipas mediave rozë, Bieber thuajse çdo ditë shihet në krahët e një bukuroshe të re.

Dashuriçkat e tij janë bërë temë e preferuar e mediave rozë, dhe, përderisa për shumicën e tyre është raportuar – ka dhe femra tjera të famshme me të cilat Bieber ka pasur kontakt intim, por që lidhja me to është mbajtur “top-sekret”.

Të shohim në vijim se cilat janë ato. Pra, 10 femrat hot me të cilat ka pasur kontakt intim i preferuari i femrave adoleshente – por që ai, ose ato, janë munduar të mbajnë të fshehtë atë fakt. /NGJYRA.COM/

1. Milyn Jensen – lidhja me Bieber e bëri të famshme

justin dash 0001

2. Barbara Palvin – modele e Victoria’s Secret

justin dash 0002

3. Chantel Jeffries – modele e famshme e Fitspo

justin dash 0003

4. Yovanna Ventura – modele e famshme e Fitspo

justin dash 0004

5. Caitlin Beadles – motra e shokut të tij të ngushtë

justin dash 0005

6. Ella Paige Roberts Clarke – këngëtare e famshme angleze

justin dash 0006

7. Tati Neves – modele braziliane

justin dash 0007

8. Jordan Ozuna – kamariere në Hooter’s

justin dash 0008

9. Jessica Jarrell – këngëtare e bëshme

Justin Bieber and Jessica Jarrell hold hands and get intimate at concert in Toronto, Canada (Dating?)

10. Jasmine V – modele e famshme

justin dash 0010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply