15 ishuj me forma natyrale që do t’ju lënë pa mend

Mos jeni person që pëlqeni të krijoni figura imagjinare nga formacionet e reve, hijeve apo dhe ushqimit? Atëherë, ndoshta do t’ju pëlqente të bënit një gjë të tillë edhe me format e ndryshme të ishujve nëpër botë.

T’ju ndihmojmë pak. Tashmë janë realizuar një mori fotografish nga ajri të ishujve të ndryshëm nëpër botë, që varësisht prej pozitës nga i shikoni – duken sikur objekte apo dhe gjallesa, si psh. ishulli me formë të zemrës, pastaj helikopterit, krokodilit, breshkës, etj.

Në vijim ju sjellim galerinë e plotë, bashkë me zotimin se, fotografitë nuk janë të manipuluara në “Photoshop”. /NGJYRA.COM/

1. Ishulli helikopter, Filipine

ishulli forma 001

2. Ishulli breshkë, Taivan

ishulli forma 002

3. Ishulli zemër, Fixhi

ishulli forma 003

4. Ishulli krokodil, Filipine

ishulli forma 004

5. Ishulli Kali i detit, Ekuador

ishulli forma 005

6. Ishujt e buzëqeshur, Malajzi

ishulli forma 006

7. Ishulli Hënë, Havai, SHBA

ishulli forma 007

8. Ishulli penis, Fixhi

ishulli forma 008

9. Ishulli bumerang, Malajzi/Filipine/Vietnam

ishulli forma 009

10. Ishulli peshk, Kroaci

ishulli forma 010

11. Ishulli delfin, Itali

ishulli forma 011

12. Ishulli picë, Portugali

ishulli forma 012

13. Ishulli syri, Maldive

ishulli forma 013

14. Ishulli mushkëri – Floridë, SHBA

ishulli forma 014

15. Ishulli karotë, Maldive

ishulli forma 015

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply