5 sekrete të femrave seksualisht të kënaqura

Disa mijëra femra kanë marrë pjesë në hulumtimin, i cili ka zbuluar sekretet që i bëjnë të kënaqura seksualisht!

Revista në internet Men’s Health ka publikuar rezultatet e hulumtimit në të cilin kanë qenë për përfshira disa mijëra femra. Tek femrat e kënaqura seksualisht mund të nxirren disa pika të përbashkëta:

1. Femrat seksualisht të kënaqura dëshirojnë edhe më shumë

femra shtrat666

Edhe pse hulumtimet kanë treguar që femrat e kënaqura kanë marrëdhënie seksuale disa herë në javë, 40% e tyre dëshirojnë më shumë seks.

Femrat kanë definicion shumë më të gjerë të fjalës seks, andaj kjo nuk do të thotë që patjetër dëshirojnë të kenë më tepër marrëdhënie seksuale.

Është e mundshme që dëshirojnë të ndihen seksi dhe të dëshiruara apo thjesht dëshirojnë të marrin ndonjë sms të zjarrtë nga partneri.

2. Femrat seksualisht të kënaqura e dinë ç’është seksi

femra shtrat111

Femrat seksualisht të kënaqura nuk vuajnë nga mungesa e vetëbesimit, gjë që 90% e femrave seksualisht të kënaqura e kanë vërtetuar, sepse partnerët e tyre i duan shumë.

Andaj, meshkuj të dashur, nëse dëshironi të krijoni lidhje me një femër që ka vetëbesim, kurrë mos kritikoni trupin e saj apo të femrave të tjera, sepse do të mendojë që jeni kritikë edhe ndaj saj.

Në vend të kritikës, bëni komplimente.

3. Femrat seksualisht të kënaqura dinë se ç’të dëshirojnë në shtrat

femra shtrat555

Femrat seksualisht të kënaqura dinë të përshtaten në shtrat, dinë çka duhet të kërkojnë nga partneri. Ato dinë të shfaqin dëshirën për gjërat që i përshtaten, por dhe dinë të përjetojnë më shpesh orgazmën.

Prandaj, meshkuj mos ngurroni të flisni dhe të ndërmerrni iniciativën për të bërë seks me të dashurën dhe kështu do t’i krijoni vetëbesimin e duhur.

4. Qëllimi është kënaqja, jo orgazma

Young romantic couple in bed

Tingëllon çuditshëm, por është e vërtetë: orgazma tek femra nuk ka edhe aq rëndësi sikur që ka te meshkujt.

Tri të katërtat e femrave janë përgjigjur që kënaqja në seks është më me rëndësi se orgazma.

Sa më shumë që të përpiqeni të arrini deri te orgazma, nganjëherë ju duket sikur nuk arrihet lehtë. Në vend të kësaj, kënaquni me momentin ndërkaq orgazma do të arrijë vetvetiu.

5. Epshi është më i rëndësishëm se madhësia e penisit

femra shtrat444

Ky klishe është i vërtetë: më e rëndësishme se madhësia e penisit është edhe se si e përdorni atë.

Vetëm 7% e femrave seksualisht të kënaqura janë përgjigjur, që madhësia e penisit është vendimtare për kënaqjen e tyre seksuale.

93% e pjesës tjetër të femrave janë përgjigjur që është e mundshme që kënaqen edhe në mënyra të tjera. Epshi është ai që i bën femrat të kërkojnë edhe më shumë. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply