Hilmi Jashari

Një marrëveshje interne ndërmjet dy partnerëve të koalicionit, PDK dhe LDK, ka bërë që pas një viti të zhbllokohet çështja e Avokatit të Popullit. Të enjten Kuvendi i Kosovës me shumicë votash ka zgjedhur Hilmi Jasharin Avokat të Popullit për periudhën e ardhshme pesëvjeçare.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply