Ismail Kadare

Në klasifikimin që revista italiane “Panorama” ka bërë për fituesit e mundshëm të Nobelit për Letërsinë, shkrimtari ynë i famshëm Ismail Kadare renditet i treti, pas autorëve Ngugi Wa Thiong’o dhe Murakami Haruki.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *