Kështu duken yjet – para dhe pas përpunimit në Photoshop

Yjet e muzikës, modës dhe kinematografisë – zakonisht i çojmë në piedestal kur bëhet fjalë për perfeksionizmin fiziologjik – sepse mendojmë se ata vërtetë duken siç i shohim në ekrane/monitorë apo në revista. Megjithatë, e vërteta shpeshherë qëndron ndryshe.

Ato që në sytë tanë duken si sytë e përsosur, lekurë e përsosur, flokë të përsosur – të gjithat të përsosura – në fakt, në realitet duken krejt ndryshe – ndërsa perfeksionizmi është realizuar nëpërmjet programeve të caktuara kompjuterike, siç është i famshmi Photoshop.

Për të mos e zgjatur më tej, në vijim ju sjellim një mori fotografish të yjeve të ekranit të madh e të vogël, si janë dukur ata/ato në foto reale – dhe si duken në fotografitë e ritushuara me Photoshop. /NGJYRA.COM/

Jennifer Aniston11111

Jennifer Aniston

Gemma Atkinson222222

Gemma Atkinson

Penélope Cruz 333333

Penélope Cruz

Penélope Cruz 4444

Scarlett Johansson

Hilary Duff5555

Hilary Duff

Demi Moore666

Demi Moore

Britney Spears7777

Britney Spears

Avril Lavigne8888

Avril Lavigne

Adriana Lima999

Adriana Lima

Megan Fox99999

Megan Fox

Andy Roddick1212

Andy Roddick

Fergie12123

Fergie

Kate Moss21231

Kate Moss

Madonna2e222

Madonna

Cameron Diaz22222

Cameron Diaz

George Clooney2112

George Clooney

Angelina Jolie212112

Angelina Jolie

Eva Mendes21w11

Eva Mendes

Kim Cattrall2w111

Kim Cattrall

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply