Restorantet dhe bar-kafetë më të bukura në botë

Çdo vit portalet e ndryshme, krahas listave tjera, përpilojnë dhe listat e restoranteve dhe bar-kafeve më të bukura në botë. Prandaj, as ky vit nuk bën përjashtim.

Sigurisht se këto lista nuk janë përfundimtare dhe as gjithëpërfshirëse, megjithatë, janë një përzgjedhje goxha profesioniste dhe na japin një pasqyrë të evoluimit të interierit.

Sidoqoftë, janë lexuesit ata që në fund e japin notën përfundimtare – prandaj, gjykoni ju vetë në bazë të fotogalerisë që po ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

1. Le Peep Boutique – Londër, Angli

bar kafe 001

2. Grotta Palazzese – Polignano a Mare, Itali

bar kafe 002

3. Bond Longe – Melbourne, Australi

bar kafe 003

4. Ammo Restaurant – Hong Kong

bar kafe 004

5. Archie Rose Distilling Co. – Rosebery, Australi

bar kafe 005

6. Dalloyau – Hong Kong

bar kafe 006

7. Dandelyan – Londër, Angli

bar kafe 007

8. Dirty Martini – Londër, Angli

bar kafe 008

9. Disfrutar – Barcelonë, Spanjë

bar kafe 009

10. The Bar – Fortnum & Mason – Heathrow, Angli

bar kafe 010

11. The Gallery at Sketch – Londër, Angli

bar kafe 011

12. Geales – Dubai, EBA

bar kafe 012

13. George’s Fish & Chip Kitchen – Nottingham, Angli

bar kafe 013

14. Biutiful by the Lake – Bukuresht, Rumani

bar kafe 014

15. Itha Restaurant – Maldive

bar kafe 015

16. Parq – San Diego, SHBA

bar kafe 016

17. Sirocco, Lebua Hotel – Bangkok, Tajlandë

bar kafe 017

18. The Jane – Antwerp, Belgjikë

bar kafe 018

19. Le Bar du Plaza Athenee – Paris, Francë

bar kafe 019

20. Le Pain Frances Restaurant – Stokholm, Suedi

bar kafe 020

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply