Shkupi

Gazeta prestigjioze “The Guardian”, e cilëson Shkupin si një qytet pa shije – duke vënë theks në ndryshimin drastik të planit urbanistik të këtij qyteti si dhe anashkalimin e histrorisë së shqiptare dhe asaj muslimane.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply