Të famshmit, dikur dhe tash (II)

Fytyrat e tyre dominojnë ekranet tona televizive, të cilat në të shumtën e rasteve i mbajmë në mend ashtu siç i kemi parë së fundi. Disa kanë ndryshuar me kalimin e viteve ndërsa, disa të tjerë, kanë mbetur gati njësoj. Sigurisht e kuptuat, bëhet fjalë për yjet e kinematografisë dhe të muzikës.

Kohë më parë, nëpërmjet fotografive, ua kemi sjell në kujtim pamjen e dikurshme dhe të tashme të disa prej yjeve më të dashur të ekranit, ndërsa sot është radha t’i prezantojmë edhe disa të tjerë – që janë përzgjedhur nga revista prestigjioze Time.

Ndërkaq, juve ju mbetet të vlerësoni se sa kanë ndryshuar këto 21 yje të ekranit me kalimin e viteve. /NGJYRA.COM/

Scarlett Johansson

VIP dje sot1

Leonardo DiCaprio

VIP dje sot2

Christian Bale

VIP dje sot3

Emma Watson

VIP dje sot4

Daniel Radcliffe

VIP dje sot5

Rupert Grint

VIP dje sot6

Kristen Stewart

VIP dje sot7

Neil Patrick Harris

VIP dje sot8

Kirsten Dunst

VIP dje sot9

Dakota Fanning

VIP dje sot10

Elijah Wood

VIP dje sot11

Shia LaBeouf

VIP dje sot12

Drew Barrymore

VIP dje sot13

Christina Ricci

VIP dje sot14

Shailene Woodley

VIP dje sot15

Wil Wheaton

VIP dje sot16

Zac Efron

VIP dje sot17

Michelle Trachtenberg

VIP dje sot18

Taylor Lautner

VIP dje sot19

Haley Joel Osment

VIP dje sot20

Sean Astin

VIP dje sot21

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply