Vaskë për çifte, Yin Yang – përjetim i veçantë

Kompania Trautwein sjell një ide interesante të vaskave për çifte. Koha të cilën çiftet e kanë në dispozicion për ta kaluar së bashku po bëhet gjithnjë e më e çmuar. Meqë kërkesat për trajtime të përbashkëta janë në rritje – vaska Yin Yang iu ofron çifteve një banjë luksoze me masazh me valë tingujsh dhe drita me ngjyra gjallëruese.

vaska Yin Yang8

Vibrimet e lehta përcillen në ujin e vaskës, që do të thotë se klientët ndjehen sikur janë dukë bërë banjë me altoparlantë – dhe në këtë mënyrëvalët e tingujve mund të dëgjohet dhe ndjehen nga çdo qelizë e trupit të personit që bën banjë.

Sipas prodhuesit të këtyre vaskave, me formën e simboleve kineze Yin dhe Yang– kjo është një ndjenjë e pabesueshme. Gjatë bërjes së banjës, klientët përjetojnë dy energji intensive që motivojnë qetësinë dhe nxisin relaksin e tyre. /NGJYRA.COM/

vaska Yin Yang6 vaska Yin Yang5 vaska Yin Yang3 vaska Yin Yang2 vaska Yin Yang4

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply