Dekorimi i interierit me dru natyral

Druri i papërpunuar shumë lehtë mund të bëhet element i bukur dekorativ për shtëpinë tuaj, i cili në kombinim me elemente tjera bashkëkohore e bëjnë shtëpinë më unike dhe i japin më shumë ngrohtësi.

Rrënjët e drurit, trungu si dhe pjesët tjera të tij, me format e tyre skulpturore do t’i japin interierit tuaj një frymë të re artistike, mirëpo duhet pasur kujdes, që mos të teprohet me këto detaje, sepse do të arrini efekt të kundërt nga ai që keni planifikuar.

druri dekor666

Përdorimi i drurit është i gjithanshëm, andaj nga ai mund të krijoni orendi nga më të ndryshmet, varësisht nga hapësira që posedoni dhe pjesët e tij që i keni në dispozicion. /NGJYRA.COM/

druri dekor11 11 11 druri dekor333 druri dekor444 druri dekor999 druri dekur 15 15 15 druri dekor555 druri dekor777 druri dekor222

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply