banner

Të fundit

Topat e liqenit, pasuria e mbrojtur natyrore e Japonisë

Topat e liqenit apo marimo (në gjuhën japoneze “topat e algave”) – po ashtu të njohur edhe me emrat tjerë si, topat Cladophora apo dhe topa myshku – janë një lloj i algave të gjelbra “Aegagropila linnaei”, të cilat kur ...

banner
banner

12 të famshëm vegjetarianë

Pjesa dërmuese e botës së përparuar njihet për stilin jo të shëndoshë të jetesës, sidomos kur bëhet fjalë për ushqimin. Ata konsumojnë produkte të mishit në shkallë të frikshme – dhe, si pasojë e kësaj, vuajnë nga një mori ...

banner